Haips!

 

Päivä kaksi oli Super hupaisa. Aamu alkoi minun(Ilkka) ja Hannan osaltanu myöhäisempään aikaan kuin muilla, sillä vahdimme riparilaisia jopa kello neljään saakka=O! Kaikki oli rauhallista lukuun ottamatta yhtä hetkeä joka tapahtui noin kello 2 aikaan, kun yksi riparilaisista juoksi takkahuoneen (paikka jossa valvoimme) läpi ja kysyi "eiks teidän pitäis jo nukkuu:DD". Aamumme siis alkoi kello 11.30, kun kaikki muut heräsivät jo 8.30. (Ei käy kateekx xd). Superit pitivät aamuhartauden joka ei ollut Jennyn ja Tuomaksen mielestä järin mieleenpainuva, mutta hyvä:). Kello 11.30 oli siis lounas joka maistui hyvin kanaiselta :d ruokana oli kanakiusaus(: Lankari on tunnettu erinomaisena syöttölänä jossa nälkä ei pääse yllättämään päivän kuluessa lainkaan. Makuhermoja hellästi hivelevien ruokien ja sen paljouden kombinaatio on tajunnan räjäyttävää (bam).

Ruokailun jälkeen suuntasimmme suoraan pilkille vanhaan tupaan No Tune Brothersi johdolla. No Tune Brothers on bändi joka kiertää pääaisassa ilmeisesti uskonnollisia tilaisuuksia. He leikittivät ja laulattivat koko porukkaa parhaansa mukaan. Seolihyvä. Tämän jälkeen leiriläiset rupesivat ryhmissään suunnittelemaan leirijumista. Tämän jälkeen leiriläiset rupesivat ryhmissä TOteuttamaan leirijumista. Kokonaisuus oli onnistunut(peukku ylöspäin). Siirryimme kirkko tzhufféélle jossa saimme järisyttävän hyvin paahdetuista kahvipavuista jauhettua kahvia (Juhla Mokka), ja itseleivottua kääretorttua:P (namskis)

SItten hyppäämme turhuuksien yli iltaohjelmaan :D. Voi totta mooses se oli hupaasaa T: Ilkka. Kysyimme Millalta mielipiteen iltaohjelmasta. "loppuhuipennus oli aevamahtava." T:Milla. enkommentoi T: HANNA!(suosittelemme lukemaan äskeisen kommentin vielä kerran Antti tuiskun äänellä.) Hauskojen leikkiein ja hupaisten lyhytnäytelmien saattelemina hyppelehdimme kohti ylätupaa ilttikselle. Oli naminamia. Iltapala oli laitettu esille hieman kehnosti,(leivänpaahdinta ei oltu otettu esille..harmi sinänsä, mut sinänsä ei) mutta kaikki sai sltikin masunsa täyteen. Tästä alkoi niin sanottu free time eli (lähinnä hannaa ajatellen) suomennettuna vapaa-aika :Dd. Ilta saatettiin päätökseen rauhoittavalla iltahartaudella. Isosten ja superien kesken laulettiin iltalaulu, toivotettiin hyvät yöt ja paineltiin pehkuihin.

Supereilla oli Superhyvä päivä:!!xd