Hejsan alla läsare! Elikkäs, kolmannen pävän kohokohtiin kuuluu; Reissu Nurmon kirkkoon katsomaan Lankari 4 ryhmän konfirmaatiota, railakas iltaohjelma, soutelua ja saunomista (jokseenkin yksinäistä sellaista). Raportoijina tänään siis toimivat Roope ja Sonja.

Päivämme alkaa Sonjan hurjalla kokemuksella, kun leiriohjaaja Matias tuli häiritsemään hänen uniaan. Kepillä hosuessaan Matias ei ollut tajunnut, että Villivadelma huoneessa nukkuu yövahdissa ollut Sonja. Sonja ei tälläisesta pelleilystä pahemmin innostunut ja näin ollen haistatti Matiakselle pitkän Nurmonjoen.

Roopen aamu vastakohtaisesti alkoi erittäin railakkaasti ja super hyvillä fiiliksillä (häntä ei kukaan ollut häirinnyt).

Seuraavaksi taitoimme nokkamme kohti parkkipaikalla olevaa komiaa linja-autoa, jonka suuntana oli Nurmon kirkko. Kirkkoon päästyämme tunnelma oli katossa. Pikkuiset hädin tuskin pysyivät housuissaan, kun näkivät kuinka komealta tilaisuus näytti. 

Kirkosta takaisin päästyämme oli lounaan aika. Lounaalla saimme nauttia nakkikeittoa, joka oli hywwee.

Lankarissa tunnetuksi tullut Jibbo kisa oli tämän jälkeen alkamaisillaan. Tämän päivän hassun hauska kisa koostui erilaisten tehtävien suorittamisesta, kuten superien naurattamisesta, joka ei ollutkaan niin helppo nakki. :D:D:D:

Seuraavaksi Roope, Minttu ja Sonja ryntäsivät suoraa päätä soutelemaan. Vesillä kulkeminen sujui rauhallisesti, kun Sonja käytti ruoreja kuin vanha taitaja. Kuitenkaan matka ei olisi onnistunut ilman Roopen erinomaisia (jokseenkin täydellisiä) ohjaamistaitoja.

Iltaohjelma oli tietysti SUPER hyvä ASDASD. xDlol. Dani oli taas päässyt vauhtiin naisretkellään ja Sunshine Girls ei tunnetusti koskaan IKINÄ petä yleisön viihdyttämisessä (ja traumatisoimisessa).

Klockan var tio ja kaikkien oli aika painua peteihin päin. Yö sujui hyvin mallikaasti ilman turhaa meteliä. :) 

Niin ja tietenkään emme voisi unohtaa Matiaksen yksinäistä reissua saunan polttaville lauteille. Supertytöt tosin saunoivat leikkimällä klassikko peliä Hoosianna. Mitä kuitenkin saunassa lopulta tapahtui, pysyy saunassa.

-Sonja och Roope

Tack!

#Bastu #Kyrka #Plättsoppa #Båt #Rolig