TERSE

Aamusta emme tiedä mitään sillä nukuimme sikeästi lounaaseen asti <3 . Lounaan jälkeen oli päivän jibbon aika missä pikkuiset etsivät isosia piiloistaan. Sen ajan me superit chillasimme ylätuvan terassilla nauttien auringosta. Suurin osa isosista jäi löytämättä ja kellokin vierähti niin pitkälle että jibbo jouduttiin lopettamaan kesken jotta päivän jumis kerkeisi valmistumaan ajallaan.

Päiväkahvien jälkeen meillä supertytöillä oli hyvin aikaa suunnitella illan spektaakkelia mikä koitui täydelliseksi farssiksi (suuri myötähäpeä jälleen kerran).  Päivällisen jälkeen saimme nauttia mahtavasta J. Jyrän esiintymisestä ja samalla se oli rentouttava hetki meille kaikille päivän rientojen ohella.

Iltaohjelman pelastus oli Elinan surma jossa tähtinä toimivat ihanat superimme Sonja, Ilkka ja Roope. ilta oli nauruntäyteinen ja kaikillla oli hauskaa, kunnes Sunshine Girlsit pääsivät estraadille ja tunnelma täyttyi myötähäpeän tunteella ( tosin mitä muutakaan Sunshine Girlseiltä olisi voinut odottaakaan). Toisin sanoen mitään erityistä ei päivän aikana tapahtunut lol. 

Iltaohjelman ja hiljaisuuden ( :DDDD nii mikä) välissä ei tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista, joten skipataan tää kohta... Yövahdeiksi jäi Hanna ja Ilkka, joiden  yövuoron aikana tapahtu vähä kaiken näkööstä mut ei kerrota teille lol asd xd :DDDDDDDD 

kiits moi.
xoxo fuu fuu 

ps. luit kuiteski