Täälä taas kaikkien lenpi raportoijat, Epoor ja Ajnos! Kiinnittäkää turvavyönne, lämmittäkää popparinne, sillä tämän illan blogi vuodatus tulee olemaan AJRUH! Päivän teemana toimi yensiD, eli tunnelma oli jätte rolig!

Sonjan aamu lähti tuttuun tapaan käyntiin hieman laiskasti. Herätessään isosten koviin ääniin ja lintujen v***umaiseen vislaukseen. OJDÅ! Vad tråkig. Men Roope sover todella hyvin !!

Lämpimän suihkun jälkeen Roope suuntasi kohti lounas tarjontaa, joka tänään oli extra vegetabiliska, mutta täyttävä. Tämän jälkeen Tarkoituksenamme oli aloittaa yensiD aiheinen Afrikan tähti -kisa. Suunnitelmiin kuitenkin tuli muutos yllättävän kovan sateen vuoksi, "De regnade", jonka vuoksi aloitimme myöhemmälle suunnitellun kahoot kyselyn. Kysely går jätte bra ja saimme hyvää keskustelua aikaan.

Illan myötä pääsimme Afrikkaan etsimään äethät. Kisa oli kova, mutta loppujen lopulta ratkaisijaksi koitui onneakin onnekkaampi äkneknesoveh. 

Iltaohjelma koostui tuttuun ja turvalliseen tapaan sketseistä, lauluista ja hupaisista leikeistä. Sunshine Girls oli myös ottanut yensiD teeman tosissaan ja esitti meille mielipiteitä jakavan shown. Jätti yllätykseksemme saimme myös vaahdota Ilari Vaaran lihaksille ja Elli vaaran vetreälle keholle. Filmen började efter hartaus.

Sitten alla går sov, alla sover gått!

Tusen tack!

-Epoor

-Ajnos

#Superhjältarna #Stjärna #Havet vid #Fåglarna_sjunger #Hästsko